Laurentiu Nicolae Cazan

M-am născut în 20 octombrie 1982 în Băile Olănești, județul Vâlcea. Sunt deputat, Vicepreşedinte de Comisie de Constituționalitate și Membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților PNL.
Am studiat dreptul la Universitatea Româno-Germană din Sibiu, după care am finalizat masterul în Studii de Securitate la Facultatea de Relații Internaționale și Științe Politice a Facultății Simion Bărnuțiu. Fiind pasionat de educație politică și leadership, am absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român.

În 2011 am devenit membru PNL Vâlcea, iar apoi, am fost ales că Președinte al Tineretului Național Liberal Râmnicu Vâlcea. Din 2016 până în prezent sunt membru activ în biroul politic județean PNL Vâlcea. În 2020 am devenit Secretar General al Organizației Județene PNL, iar începând cu 2021 am fost ales deputat în Circumscripția Electorală 40 Vâlcea

Activez în Camera Deputaților în Comisia Juridică de Disciplină și Imunități, Comisia pentru Constituționalitate, Comisia pentru Tehnologia Informației și Telecomunicațiilor, Comisia Permanentă Comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru Relația cu UNESCO, iar în 2021 am fost numit membru în Consiliul de Administrație al Instutului pentru Drepturile Omului, unde ghidat de pasiunile mele, țintesc să fac dreptate pentru fiecare persoană în nevoie.

În prezent, practic avocatură și sunt avocat titular în cadrul cabinetului Cazan Laurențiu Nicolae.

MISIUNE ȘI VALORI

MISIUNE

Îmbunătățirea traiului fiecărui Vâlcean.

CUM?

Prin implicare, inovație, proiecte bune și de mare impact finalizate.

VALORI

Cred în valori precum educație, sănătate, infrastructură.

Laurențiu Nicolae Cazan

Îmi bazez munca pe un sistem de valori bine conturate, loialitate pentru țelurile mele în redarea speranței Vâlcenilor, prin fapte concrete, proactivitate și asumarea riscurilor care pot apărea pe drum, integritate și organizare, creând totul într-o sinergie eficientă împreună cu pasiunile mele.

Visez și lucrez pentru o lume ideală în care fiecare om să beneficieze de servicii publice de calitate, indiferent de cuantumul veniturilor sau de statutul social.

Luări de cuvânt
8
Întrebari și interpelări
11
Propuneri legislative inițiate
84
Legi promulgate
34