Camera Deputaților

Cabinet Parlamentar Laurențiu Nicolae Cazan

Într-o vizită recentă în comuna Stoeneşti, am avut ocazia să examinez mai îndeaproape investițiile realizate în această comunitate cu sprijinul Guvernării Liberale. În ultimii ani, aici s-au derulat o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală și am fost curios să văd în ce măsură aceste investiții au contribuit la îmbunătățirea condițiilor de trai a localnicilor.

Unul dintre cele mai notabile proiecte finanțate de Guvernarea Liberală a fost modernizarea infrastructurii rutiere din zonă. În urmă cu câțiva ani, străzile din comuna Stoenești erau greu accesibile, ceea ce afecta negativ mobilitatea localnicilor și dezvoltarea economică a comunității. Cu investiții semnificative, au fost asfaltate și modernizate peste 11 kilometri de străzi săteşti, ceea ce a dus la o îmbunătățire considerabilă a condițiilor de circulație.

De asemenea, s-a acordat o atenție deosebită sectorului educațional. Cu ajutorul fondurilor guvernamentale, unităţile de învăţământ din comună au fost modernizate și echipate cu mobilier și tehnologie modernă, asigurându-se că elevii au acces la o educație de calitate. Mai mult, în satul Dobriceni din comuna Stoeneşti s-au pus bazele construcţiei unei grădiniţe cu program normal pentru ca micii elevi să pornească în cele mai bune condiţii procesul de învăţământ.

Pot spune că vizita mea din comuna Stoeneşti m-a convins că investițiile realizate în această comunitate au avut un impact semnificativ asupra vieții locuitorilor, iar celelalte proiecte la fel de importante, precum înființarea unui sistem centralizat de alimentare cu apă și canalizare menajeră, dar şi punerea în siguranță a bazinelor de apă, au continuat să transforme comuna Stoeneşti într-un loc mai bun pentru locuitorii săi.

Galerie FOTO AICI